Hondenschool Dot

Kijk, luister en leer van je hond

Jij, je dier & Essentiële oliën

Na jaren ervaring opgedaan te hebben met het begeleiden van mensen en dieren, weet ik inmiddels dat het lang niet altijd makkelijk is gedrag te veranderen, ondanks inzet en veel geduld.

Ondersteuning met extra hulpmiddelen tijdens dit proces kan nuttig en soms heel welkom zijn.

Met essentiële oliën maak ik gebruik van de pure en natuurlijke kracht van planten om te helpen in een proces van verandering.

Wat zijn essentiële oliën? 

Essentiële oliën worden gewonnen uit verschillende delen van planten en bomen.

Om een hoge kwaliteit olie te krijgen is het belangrijk dat er alleen biologisch geteelde planten gebruikt worden en dat het proces nauwkeurig uitgevoerd wordt.

Meer informatie is te vinden op de site van Young Living.

Waarom essentiële oliën ?

Essentiële oliën zijn enorm veelzijdig inzetbaar en kunnen een bijdrage leveren aan je eigen gezondheid, dat van de mensen om je heen en van je dier.

Behalve op emotioneel, fysiek en spiritueel niveau, zijn ze ook te gebruiken in je huishouden en bij je dagelijkse verzorging.

De oliën zijn een manier om chemische en andere belastende middelen in je huis te vervangen door natuurlijke plantenkracht.

De inzet van essentiële oliën en ook edelstenen zijn voor mij een waardevolle aanvulling bij onder andere training en situaties als een verhuizing, een operatie of andere momenten waarbij ondersteuning gewenst is.

Hoe werkt een consult?

Een consult kan helpen om te bepalen welke olie en hoe deze het beste ingezet kan worden bij een dier.

Let op! Bij gezondheidsklachten dient u eerst een dierenarts te raadplegen.

Via een foto leg ik contact met het dier, waarna er een (telefonisch) overleg volgt om te bespreken wat het dier aangegeven heeft.

Meer weten? Neem gerust contact op.


Mariëlle Vrijvogel

Onafhankelijk distributeur Young Living

Lidnummer 13187768

 

Disclaimer

De informatie met betrekking tot het gebruik, toepassingen en effect van essentiële oliën vervangt NOOIT de traditionele behandeling door een dokter of dierenarts. Ook vervangt het niet de voorgeschreven medicijnen of diagnose. Neem altijd contact op met de (dieren)arts of medisch deskundige voor een diagnose en medische behandeling. 

De informatie is NIET bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen. Producten in de presentatie zijn niet voor het behandelen, genezen of voorkomen van een ziekte. Als je dier (of jij) zwanger bent, medicijnen neemt of een medische aandoening hebt, raadpleeg dan eerst je dokter of de dierenarts, voordat je YL producten gebruikt. 

De informatie is met zorg samengesteld maar we zijn niet verantwoordelijk voor het verkeerd begrijpen, toepassen of misbruiken van deze informatie. Ook niet voor verlies of schade door het verkeerd interpreteren en/of toepassen van de informatie. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het toepassen van essentiële oliën of informatie uit consulten.