Hondenschool Dot

Kijk, luister en leer van je hond

Dierentolkconsult

Wat doet een dierentolk nu precies? 

Een dierentolk maakt gebruik van, wat ook wel, intuïtieve communicatie genoemd wordt.

Eigenlijk beschikt iedereen over het vermogen om intuïtief te communiceren, we zijn het alleen vaak verleerd of we zijn ons er niet van bewust dat we het doen.

Maar we kunnen allemaal in meer of mindere mate stemmingen aanvoelen van anderen om ons heen. Je denkt aan een bepaald persoon net voor dat deze je belt of weet al wat iemand gaat zeggen voor de woorden uitgesproken zijn.

Iemand die als dierentolk werkt heeft geleerd om de intuïtieve manier van communiceren verder te ontwikkelen en dat ook met dieren te doen.

Intuïtief communiceren kan op verschillende manieren; door middel van woorden, beelden, maar ook geuren en gevoelens. Iedere dierentolk heeft zijn/haar eigen manier van communiceren.

Hoe werkt een consult?

Wanneer u een vraag hebt aan uw dier, neemt u contact met me op. We plannen dan een afspraak voor het consult.

Ik heb altijd een recente foto nodig waar het dier helemaal en alleen op staat en het liefst ook de ogen zichtbaar zijn.

De foto mag via app of messenger verstuurd worden.

Nadat ik contact heb gehad met het dier, volgt er een overleg met u. Dat kan een telefonisch overleg zijn, maar u mag ook (zonder uw dier) bij mij aan huis komen voor een persoonlijk overleg.  

Let op! Bij eventueel allergie: Er zijn een hond en meerdere katten aanwezig in mijn woning.

Het overleg duurt ongeveer een uur.